De nieuwe generatie: Nine Eagles ‘Galaxy Visitor 3’

De Galaxy Visitor 3, de nieuwste drone van het bedrijf ‘Nine Eagles’ kan een grote hit worden en doet zelfs de meest doorwinterde RC expert watertanden!

“Black & White, new fashion in the Sky!” staat op de verpakking,

Je kan er van op aan dat je met deze drone een kant-en-klare oplossing hebt voor je eerste stappen in e amateur luchtfotografie.

De drone is een vernuftig en voor zijn prijs erg degelijk apparaat met enkele opmerkelijk functies die tot nu toe enkel in de duurdere modellen standaard te vinden waren.

De “Return to Home” functie stelt je in staat om je drone toch heelhuids te laten terugkeren naar de piloot. Het apparaat vliegt automatisch naar het signaal van de zender toe.

 

Nine Eagles Galaxy 100% RTF
De nieuwe Galaxy Visitor 3 100 % RTF bij ERCMarket , een kwaliteit winkel uit Brussel

De “Headless Fly mode”  laat je de quadcopter besturen vanuit steeds dezelfde orientatie. Wanneer je de knuppel naar links beweegt zal de drone links gaan, ongeacht de positie van de voorkant of achterkant van de drone.

Dat is zeer handig wanneer je drone door grote afstand niet zo goed zichtbaar meer is. je hoeft je dan niet druk te maken om de oriëntatie van je drone!

Deze drone is te koop voor de vriendelijke prijs van 172 € bij ERC Market uit Hoeilaart, België. Een klantvriendelijke winkel voor de RC hobbyist, met snelle service en next day delivery! Wanneer je bij de online winkel bestelt kan je je bestelling nadien ook afhalen in een KIALA punt.