Nine Eagles Galaxy Visitor 6 Quadcopter met HD Camera

De bedenkers van Nine Eagles hebben met de Galaxy Visitor 3 nog maar net het grote publiek warm kunnen maken, of de opvolger voor deze ‘New Fashion’ drone staat al aan de deur. Deze drone wordt wellicht het ideale geschenk onder de kerstboom voor je kleinzoon.

De revolutionaire Mola Visitor 6 stuurt als eerste goedkope mini-drone een FPV (First Person View) beeld naar je (optionele) tablet, iphone of smartphone.

Het bereik van de FPV verbinding is ongeveer 100 meter. Het valt af te wachten hoe de kwaliteit van het FPV beeld zich zal kunnen handhaven , en of er veel interferentie zal optreden tussen het FPV- en het besturingssignaal.

Het bereik van de Galaxy Visitor 6 Mola M24 PFV Quadcopter is ongeveer 100 meter. Dat is minder dan het bereik van de Galaxy Visitor 3 en het bereik van de Galaxy Visitor 2. Er wordt met deze quadcopter dan ook gemikt op de ‘fun factor’ van het vliegen met een drone, en de fantastische ervaring die de First Person View kan bieden.

 

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 MOLA M24 FPV

Aangekondigd!

 

Lanceer prijs : 121.54 €

Bestel hier al je exemplaar in voorverkoop!