DJI Phantom Mini aangekondigd

Er is een nieuwe micro-quadcopter aangekondigd die het kleinere broertje lijkt te worden van de populaire Phantom 2 en ‘orientation mode’ introduceert in de wereld van de micro-quadcopters.

De DJI Phantom Mini CG018 is een nieuwe, snelle micro-drone met een nieuw, geavanceerd 6-assig gyro-stabilisatie systeem. Het maakt dat je deze drone (in orientation mode) in de lucht kan gooien, waarop die zich vervolgens vanzelf  horizontaal balanceert.

De microdrone beschikt daarnaast ook over een handige ‘headless mode’ functie, waardoor de drone altijd kan bestuurd worden vanuit het perspectief van de piloot.

DJI Phantom Mini
DJI Phantom Mini

Je kan de gevoeligheid instellen van beginner tot expert, zodat je met deze microquad in alle richtingen snelle flips en turns kan maken.

De DJI Phantom Mini wordt geleverd met een 3.7V 300mAh LiPo batterij en blijft hiermee ongeveer 7 tot 10 minuten in de lucht. De batterij heeft drie kwartier nodig om op te laden.

Deze micro-quadcopter is met haar afmeting ( 11 cm x 11 cm x 4 cm) compact genoeg om in de huiskamer te laten vliegen, en stabiel genoeg om ook in de buitenlucht vluchten te maken.

Je kan deze nieuwe micro-quadcopter nu in Nederland in voorverkoop bestellen voor € 49,99 bij quadcopter-shop.nl