Bevroren waterval gefilmd met Phantom 2

Fotograaf Brandon Braam uit Canada probeert elke week een mooie drone video op het net te plaatsen. Als lid van de ‘Wolverine Nordic and Mountain Society‘ deelt hij een grote passie voor de schoonheid van de natuur rond zijn stad.

Twee weken terug ging hij daarom op trektocht naar de waterval ‘Bergeron Falls’ in British Colombia, in het westen van Canada.

De waterval behoort tot de mooiste uit de regio, maar ligt erg afgelegen waardoor hij de drone in een backpack met zich moet meedragen tot bij aankomst.

De beelden tonen een bevroren waterval en op het einde van de video kan je zien hoe de waterval er in de zomer uitziet. Brandon gebruikt voor de opname een DJI Phantom Vision + quadcopter.

Sinds hij zijn video’s op Youtube plaatste heeft hij al een meer dan tienduizend kijkers uit een hondertal landen kunnen bereiken.

bergeron2

Brandom raakte geïnteresseerd in luchtfotografie na het bekijken van enkele amateurvideo’s op het internet, een drone leek hem de ideale manier om zijn omgeving op schitterende wijze in beeld te brengen.

Hij besloot dan ook om er zelf één aan te kopern en de wondermooie natuur rond zijn geboortestreek in beeld te brengen.

Na het maken van een paar testvluchten plaatste hij afbeeldingen op verschillende social media. De reakties waren heel positief en Brandon nam zich voor om elke week een nieuwe video online te plaatsen.

Bekijk dus nog veel meer video’s van deze enthousiaste drone liefhebber op Brandon’s Youtube kanaal.