Combell Office 2.0 met een drone

Het Oost-Vlaamse internetbedrijf Combell is deze week verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor. Om deze gebeurtenis te vieren filmden enkele medewerkers het nieuwe gebouw met een drone.

“Het is eindelijk zo ver: na iets meer dan twee jaar trekt Combell in haar nieuw kantoor. Naast de bestaande locatie is de afgelopen jaren hard gewerkt om een nieuwe thuis te bouwen die plaats biedt aan onze snelle groei. Meer openheid en ruimte, beter en sneller contact met collega’s en rustig kunnen vergaderen – ook met onze klanten – waren belangrijke aandachtspunten.

We zijn er enorm trots op! Daarom publiceren we binnenkort meer foto’s van het interieur en het gebouw zelf, van zodra de laatste ‘finishing touches’ achter de rug zijn. Enkele collega’s konden het toch niet laten om hun drone op te starten en deze mooie beelden te schieten:”

Het filmpje toont een amateur video-opname van het nieuwe kantoorgebouw in 720p resolute.

Bezoek de website op www.combell.com.