De Lofoten, Igor Byrko filmt Noorwegen

Igor Byrko is een ervaren RC piloot uit Moskou die de wereld af en toe verbaast met zijn verbluffend mooie aerial video’s uit noordelijke regio’s.

Hij plaatste er al verschillende van online, waaronder “One Flew Over Iceland,” waarin we prachtige beelden zien die gemaakt werden met GoPro2 camera en een quadcopter.

Igor maakte ook volgende adembenemend mooie video van het overstroomde Kalyazin Belfort, een monument dat symbool staat voor de ondergang van het oude Rusland van vóór de revolutie.

Het Belfort toornt 74 meter hoog uit boven het water van een reservoir van de Volga rivier, in het plaatsje Kalyazin in noord-west Rusland.

Ook deze video werd warm onthaald door droneliefhebbers, en laatst zette Igor opnieuw een mooie video online, getiteld “One Flew over Norway.”

Hierbij brengt hij de Lofoten in beeld, een eilandengroep voor de kust van Noorwegen in de provincie Nordland in het noorden van het land.

Deze prachtige montage toont Å, Moskenes, Reine, Hamnøy, Kubbholmleia dichtbij het Fredvang, Bøvatnet meer, de brug van Gimsøystraumen , Steinøya dichtbij het Henningsvær, Svolvær, de kerk van Sildpollnes , Kinnarvika, Holdøya en het meer van Duorggajávri en Storvatnet.

Op de kaart kunnen we deze noordelijke locaties hier terugvinden.

Bekijk nog meer verbluffend mooie aerial video’s van Igor op het Vimeo kanaal.