De nieuwe Hubsan X4 H107D+ met FPV!

Hubsan vernieuwt constant haar productlijn met verbeterde upgrades van haar succesvolle modellen zoals de Hubsan H107C en de Hubsan H107D FPV.

Zo komt er een geheel nieuwe PLUS versie van beide modellen.

De aangekondigde X4 Hubsan H107D+ FPV is uitgerust met 4 coreless motoren en heeft een zender met een 4.3 inch LCD scherm zodat je de beelden in FPV kan zien.

De zender heeft volgens de fabrikant een bereik van 50 à 100 meter en de live videoverbinding zal tot op een afstand van zo’n 100 meter kunnen gaan.

De nieuwe X4 107D+ maakt gebruik van een 3.7V Lipo batterij van 380 mAh, wat zal uitkomen op een vliegtijd van ongeveer 7 minuten.

De camera heeft een resolutie van 720p en de beelden van de FPV kunnen rechtstreeks via een micro SD kaart (2 tot 16GB) in de zender worden opgenomen. De “altitude mode” werd verbeterd zodat je nog makkelijker vanop een stabiele hoogte kan filmen.

Deze micro-quad heeft een 6 assig flight control systeem met variable gyro gevoeligheid wat een super stabiele vlucht garandeert, zowel binnen als buiten. De voetjes zijn van rubber en er staan 4 LED lampjes op de micro-drone wat natuurlijk erg mooi is ‘s nachts of in het donker.

Je kan de micro-drone uiteraard weer opladen met de bijgeleverde USB herlaadkabel. Het herladen duurt zo’n 30 minuten.

Je kan de nieuwe Hubsan X4 H107D+ nu al bestellen voor €244 bij Banggood.com(*).

* Deze site levert dropship uit Singapore de allernieuwste gadgets uit Zuid-Oost Azië. Je krijgt een tracking code bij elke bestelling en bestellingen komen altijd aan, al duurt het soms wat lang. De levertermijn voor België is twee weken à twee maanden.