Drone Convention 2015 in Genk

Op dinsdag 21 april 2015 vindt er in de oude steenkoolsite C-MINE in Genk een drone conferentie plaats die zal gaan over het gebruik, de toepassing en het nut van drones in de economie.

Op de voormalige mijnsite in Genk zullen de hele dag lezingen en demonstraties gehouden worden die de toepassing van drones in verschillende takken van de economie zal belichten.

“Wil u getuige zijn van concrete drone toepassingen in de bouwsector, transport, logistiek, beveiliging, land- en tuinbouw, politie, brandweer, overheid, … Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen rond wetgeving en innovaties op een conferentie van hoog niveau? Of wil je een drone demonstratie in een prachtig historisch kader van kortbij volgen ?”

Het evenement wordt georganiseerd door de European UAV-Drones Knowledge Area (EUKA), een vereniging van Vlaamse ondernemers die tot doel heeft de industrie op basis van UAV’s, drones en autonome robotica te versnellen.

Voor het tarief van €99 (early bird) of €129 (vanaf 1 april) kan je je inschrijven voor de conferentie. Je krijgt daarvoor :

  • Toegang tot conferentie
  • Demo flights
  • Lunch en netwerkdrink

Onder de sprekers vind je oa. Yannick Lévy, vice-president van Parrot, Mark Van Look, voorzitter van EUKA en Steven Vandeput, de huidige federale minister van defensie.

Inschrijven voor dit event kan via http://www.droneconvention.eu

Meer informatie over EUKA kan je vinden op  http://www.euka.org.

One thought on “Drone Convention 2015 in Genk

  1. Interessante sprekers. En goed dat ook een afgevaardigde van het ministerie van defensie aanwezig is. Hopelijk gaat ook de overheid inzien dat drones enorm veel positieve toepassingen hebben.

Comments are closed.