Drone hobbyisten in Nederlandse “Man Bijt Hond”

Deze week is er een hele week lang elke dag een stukje te zien over droneliefhebbers op de Nederlandse zender NPO2 (Ned2).

De redactie van het NCRV programma “Man Bijt Hond” is er op stap geweest met enkele hobby drone liefhebbers, en de boodschap is duidelijk:

“Als u echt iets leuks met uw kind wilt doen, koop dan een DRONE !”

De themaweek “Ik en mijn drone” die deze week op de Nederlandse televisie zal te zien zijn, brengt in totaal vijf hobbyisten in beeld en zullen aan de kijker laten zien waarom het vliegen met drones zo’n leuke hobby is.

manbijthond
Themaweek “Ik en mijn drone” van 23-27 maart 2015

Maandag 23 maart 2015, is er een eerste aflevering met DJ en droneliefhebber Danny van Elsbergen. Dinsdag komt Frans Molier van de groep Dronezone Breda aan de beurt, een groep die elke week 1 à 2x indoor meetings houdt, en minstens 1x per maand outdoors een legale vliegmeeting organiseert.

Op woensdag 25 maart brengt het programma een item over Laura Hoogerwerf en haar schapen en donderdag komen Michel Rietveld en dochter Alissa in beeld.

Op vrijdag 27 maart eindigt de themaweek met een aflevering over Ronald Zwanenberg, een enthousiaste hobbyist en filmmaker die op youtube al vele mooie video’s plaatste onder zijn pseudonym Dutch Digital Dude.

Wil je ook zien waarom vliegen met drones zo’n leuke hobby is? Kijk dan vanaf maandag 23 maart naar de eerste uitzending met Danny van Elsbergen om 18:50 op Ned2.