Dubai vanuit de lucht in 4K resolutie

Het is vanaf 17 maart 2015 niet meer toegestaan om met een drone te vliegen in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is nu dus ook in Dubai verboden om te vliegen, en je drone zal er in beslag worden genomen van zodra de politie je ermee opmerkt.

Gelukkig werden er door drone liefhebbers eerder al video’s gemaakt van deze prachtige stad. Zo maakte  Christian Ghammachi op zijn reis doorheen Afrika en het Midden-Oosten een aantal mooie montages van beeldopnamen die gemaakt werden tijdens vluchten in Dubai.

De bekendste opname werd gemaakt met een DJI Inspire 1 en is te bekijken op Youtube in Ultra High Definition 4K resolutie. Hiervoor dien je 2160p 4K in te stellen in de instellingen van je Youtube speler.

Deze fantastische beelden tonen de stad onder heel mooie lichtomstandigheden. Christian vloog ook ‘s nachts en dat leverde volgende korte maar spectaculaire filmpje op.

Ook de beelden uit dit filmpje werden gemaakt in de fantastisch scherpe 4K resolutie van de ingebouwde camera in de DJI Inspire 1.

Volg het verdere reisverslag en bekijk nog meer drone filmpjes van deze wereldreiziger op Christian’s Youtube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *