Syntra start met opleiding drone piloten

In februari 2015 startte Syntra Limburg met een heuse “flight-school” voor drone piloten.

Deze opleiding is uiteraard niet bedoeld voor de hobbyist die met een goedkope speelgoed drone wil leren vliegen, maar voor de professional die internationaal wil gaan vliegen en zich wil voorbereiden op de toepassing van drones in de economie.

Met het ‘drone pilot acadamy’ programma kan je leren hoe je professioneel drones kan besturen. De drone industrie is een groeiende markt met veel toekomstmogelijkheden en Syntra speelt daar nu handig op in.

In de promotionele video zien en horen we Geert Nijst van drone-producent SkyEye, waarmee Syntra samenwerkt om deze opleiding te kunnen aanbieden, de opleiding toelichten.

Syntra Limburg werkt samen met de Europese certificerings instantie EUROusc

Hoewel EuroUSC niet formeel erkend is door de Belgische Civil Aviation Authority, zal EuroUSC ‘s accreditatie een toestemming voor vluchten in België vergemakkelijken. Bovendien zal het EuroUSC certificaat toelaten om ook in andere landen te vliegen.

Je kan bij Syntra dus in een professionele omgeving zowel een theoretische als praktische opleiding tot internationaal drone-piloot volgen.

Ter afsluiting leg je het gecertificeerde examen af voor het behalen van je internationale vlieglicentie.

Indien onmiddellijk wordt ingeschreven voor zowel de praktijk als de theorie opleiding wordt er een korting toegekend van € 500.

Het totale inschrijvingsgeld bedraagt momeneel € 2990.

Alle informatie over deze opleiding kan je vinden op www.syntra-limburg.be

3 reacties op “Syntra start met opleiding drone piloten

Comments are closed.