De Blade Nano QX

Heb je nog nooit gevlogen? Geen probleem, de drone fabrikanten hebben iedereen wat te bieden!

De kleine Blade Nano QX micro-drone is een vliegende pleziertje dat je overal kunt meenemen en ideaal is voor beginners.

De Nano QX weegt iets meer dan 18g en is met haar 140 mm x 140 mm x 30 mm afmetingen klein genoeg om in ruimtes zo groot als een kantoorkast rond te vliegen.

De Nano QX gebruikt de SAFE™ technologie, een systeem met geavanceerde ‘flight control software’ om zich stabiel in de lucht te houden.

Als je in de problemen geraakt, gewoon even de stokken loslaten en de nanodrone komt vanzelf in SAFE mode. De SAFE-technologie zal de Nano QX automatisch in de lucht laten “hoveren”, dat wil zeggen dat hij blijft hangen boven dezelfde plek.

Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je het SAFE systeem uitschakelen om sneller vliegsnelheden en meer wendbaarheid uit de quad te halen.

SAFE staat voor Sensor Assisted Flight Envelop en staat centraal in de prestaties van deze nanodrone.

Het speelgoedje dat kleiner is als je handpalm is één van de bestverkochte nanodrones en werd uitgeroepen één van de innovaties van 2014.

Zelfs nieuwe piloten zullen comfortabel kunen vliegen met de Nano QX in stabiliteitsmodus omdat SAFE ervoor zorgt dat quad altijd op dezelfde plek blijft in een rechtopstaande mode.

De originele Blade Nano QX kan je bij Conrad.be of Amazon.de ready-to-fly kopen voor €99,99.

Je krijgt er direct een gevoel van vertrouwen mee en je kan er in geen tijd mee rondvliegen als een pro! De Blade Nano QX bestaat zelfs in FPV versie!

De Blade Nano QX FPV mét vliegbril is wat duurder en kost bij Conrad al gauw € 469.

blade nano fpv

Nieuw is ook Blade Nano QX 3D waarvan de rotoren omgekeerd staan zodat die stuwkracht leveren naar boven én beneden. Dat maakt dat dit een zeer wendbare drone is waarmee je extra snelle flips, turns, en rolls kan doen.

Ook de Blade Nano QX 3D is uitgerust met de SAFE technologie zodat ook de beginnende liefhebber de drone makkelijk kan besturen.

De Blade Nano QX 3D is in België voor € 119 te koop bij conrad.be. Helaas mag je in België nog niet vliegen met deze drone.

Vanaf volgend jaar kan het wel, maar dan alleen in je achtertuin.