Handboek drone fotografie

Het eerste Nederlandstalige handboek voor fotografie met behulp van drones is in de maak. Het lijkt een handboek te zullen gaan worden voor de absolute leek, zodat iedereen aan luchtfotografie kan gaan doen.

De verschillende types die momenteel op de markt zijn worden behandeld, met gepast advies voor je eerste aankoop. Ook wordt het thema wetgeving behandeld.

“Luchtfoto’s zijn misschien wel zo fascinerend omdat ze ons een blik gunnen op de aarde zoals we die niet vaak zien: vanaf een hoogte van enkele tientallen tot honderden meters transformeert zelfs het saaiste landschap in een wonderlijk schouwspel. Tot voor kort was het als fotograaf beperkt mogelijk om de derde dimensie te verkennen, maar dat verandert snel met de opkomst van betaalbare onbemande luchtvaartuigjes – drones in de volksmond – die uitgerust zijn met een camera. Maar waar moet je op letten als je een drone aan gaat schaffen? Waar moet je op letten als je voor de eerste keer gaat vliegen? En hoe krijg je de beste resultaten als je eenmaal luchtfoto’s gaat maken?”

Dit en meer vragen zullen in dit eerste boek voor de drone-hobbyist-fotograaf ongetwijfeld beantwoord worden.

Het boek komt binnenkort uit en je kan het nu al vooraf bestellen. Je kan ook nog altijd inzendingen opsturen die gepubliceerd kunnen worden!

Bezoek de website op http://www.handboekdronefotografie.nl