Spektrum Ultra Micro FPV Camera weegt 4 gram

Heb je een micro-drone dan kan je er nu ook in real-time mee gaan vliegen, met beelden in First Person View.

Hiervoor voorzie je je micro-drone van een nieuwe Spektrum Ultra Micro FPV Camera van Horizon Hobby.  Deze micro camera is ongeveer 2 centimeter groot (met antenne) en weegt amper 4,5 gram (met behuizing) .

Het systeem combineert een FPV camera, een zender en een antenne, en is compatibel met FatShark en andere analoge systemen op de 5.8GHz band. Het kan 7 verschillende kanalen op die frequentieband gebruiken.

De installatie is zo gebeurd en er komt geen solderen bij kijken! Het enige wat je nodig hebt is een 1 cellige batterij (afzonderlijk verkocht) of je kan via een connector ook de batterij van je micro-drone op de camera aansluiten.

De SPMVA1100 Ultra Micro Airborne FPV System camera heeft een zichtveld van 115° diagonaal en 90° horizontaal.

Hoewel deze camera niet beweegt (er is geen gimbal), kan je dankzij de Spektrum FPV technologie het beeld toch naar andere richtingen draaien als je er een FPV headset mee gebruikt die “digital head tracking” ondersteunt.

In headsets met digital head tracking is het mogelijk om rond te kijken in de omgeving met een gefixeerde camera dankzij de software.

Er zijn nog geen verdelers in Nederland en België dus voorlopig zal je deze micro FPV camera enkel internationaal kunnen bestellen.

Bezoek de website op http://www.spektrumrc.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *