De fantastische Hubsan H107L!

De fantastische nieuwe Hubsan X4 is er, en het is een juweeltje van een drone!

De Hubsan X4 H107L is de allernieuwste micro-drone uit deze razend populaire serie met nieuwe motoren en een sterk verbeterde vliegtijd! Nu haal je makkelijk 6-8 minuten en meer!

All round micro-drone

De batterij/accu is kleiner en dus ook aanzienlijk lichter dan bij de vorige generatie H107C en H107D’s maar toch haalt deze micro-quad een langere vliegtijd dan de H107C.

De H107L is een ideale all-round micro-drone, een goede oefening voor beginners maar ook voor gevorderden een plezier om mee te vliegen, door zijn grote wendbaarheid, groot bereik en fantastische design.

Stevig

Deze drone kan vele malen crashen, hij zal niet snel kapotgaan. Daarvoor is hij uitgerust met schokabsorberende verbindstukken aan de poten, wat uitstekend blijkt te werken.
hubsan-x4-led-mini-quad-copter-rtf10375
De vliegeigenschappen zijn dankzij de nieuwe zender (plus) ook enorm verbeterd ten opzichte van vorige modellen. Je kan de drone nu makkelijk stabiel in de lucht hangen en besturen.

Expert mode

Dit is vooral bij gebruik binnenshuis ontzettend belangrijk. Je wil tenslotte je kind of je hond er niet mee raken. Ook buitenshuis presteert deze micro-drone zeer goed, daarvoor heb je de “expert mode” stand waardoor je de drone in een grotere hoek kan draaien waardoor hij sneller zal gaan en meer intuïtief gaat reageren op de besturing.

Voor wie niet genoeg kan krijgen van snelheid zijn er betere race-quads voorhanden, voor een iets hogere prijs weliswaar, maar als instapmodel is dit één van de snelste consumer grade microdrones die je momenteel kan kopen. Ook is deze micro-drone behoorlijk goed bestand tegen lichte wind, (tot maximaal 2 bft) al vergt dat zowiezo vooreerst wat stuurmanskunst!

Bestellen

[wpsm_comparison_table id=”12″ class=”center-table-align”]

De Hubsan X4 H107L is vanaf dit voorjaar te bestellen via bovenstaande websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *