Drone Days op 5 & 6 maart

Op 5 en 6 maart zal voor de tweede keer de Drone Days beurs doorgaan op de site van Tour & Taxis in Brussel. Het is de enige beurs voor drones in België.

Je kan op Drone Days opnieuw vliegdemonstraties bijwonen, kennismaken met verkopers en fabrikanten, of informatie inwinnen bij instructeurs van opleidingscentra.

Drone Startup Days

Ook is er een Drone Startup Days waarin zakelijke afspraken worden gorganiseerd met de verschillende Europese spelers binnen de markt. Op 7 maart is Drone Days beurs exclusief te bezoeken door professionals.

Beurs

Op de lijst zien we het bekende West-Vlaamse Noordzee drones en de Aerobertics winkel, maar ook ERC market zal aanwezig zijn met een stand en ook Toys paradise zal de jeugdige bezoeker ongetwijfeld weer kunnen voorzien van leuke speelgoed quadcopters.

Voor de eerste keer zal ook het team van de website drone-kopen.be aanwezig zal zijn. Daarnaast is de Ben Air Flight Academy en Belgian Drone Acadamy present.

Demonstraties

Vliegdemonstraties zullen te verwachten zijn van DJ en ongetwijfeld ook van Parrot en Yuneec. Vorig jaar konden we er al demonstraties van de Inspire 1 van DJI bewonderen.

Net zoals op de Sport Fair beurs dit weekend in Brussel, zal Drone Volt Pilot er haar applicatie aan het publiek voorstellen.

Imaging Days

Net zoals vorig jaar gaat de beurs gelijktijdig door met een andere beurs die over fotografie en beeldvorming gaat. Op Imaging-Days zullen alle grote spelers, zoals Nikon, Canon, Fujifillm, Olympus, Ricoh, Cewe, Mitsubishi e.a. present zijn.

Bezoek de website op http://www.drone-days.be