Golden Gate Bridge 4K

De Golden Gate Bridge verbindt de Amerikaanse stad San Fransisco met het noordelijke punt van het schiereiland San Fransisco – Marin County. De brug verbindt beide landsdelen die door de Golden Gate Strait gescheiden worden over een afstand van 1,6 km.

De brug zelf is 2.737 meter lang, 27 meter breed en 227 meter hoog. Na vier jaar constructie werd ze bijna 80 jaar geleden opengesteld voor het publiek. Het verkeer op de brug rijdt op de nationale Route 101 en de California State Route 1.

De befaamde Amerikaanse trucks worden op de brug niet toegelaten.

Jeff Hall is sinds 2012 professioneel fotograaf en heeft voor zijn professioneel werk ook een DJI Phantom 3 Professional aangekocht. Daarmee kan hij nu ook professionele luchtfotografie en video aanbieden. Voor vastgoedprojecten vraagt Jeff $350 voor een fotoreportage en $500 voor het maken van een video reportage.

Vorig jaar vloog Jeff met zijn quadcopter voor z’n plezier vanaf de oevers van de Golden Gate Strait langsheen de wereldberoemde brug. In totaal overbrugde de Phantom 3 een afstand van 12.000 voet (3,6 km) om de hele brug in beeld te brengen.

Het resultaat is in een prachtige aerial video die de unieke prestaties van deze populaire DJI quadcopter alleen maar onderstrepen.