JYU Hornet S Racing, sneller dan een Ferrari

Er komt binnenkort een nieuwe quad op de markt die een hoge snelheid kan halen.

De JYU Hornet Racing drone is 295 mm groot, haalt net als de Walkera Furious 320 een topsnelheid van 120 km/u en kan volgens de fabrikant sneller accelereren dan een Ferrari (van 0 tot 100 km/u in 3 seconden.)
hornetDe miniquad is bovendien voorzien van GPS, kan volgens vooropgestelde waypoints vliegen, heeft Follow Me mode en kan stabiel hoveren.

De Hornet is opgebouwd uit modules, zo kan je eventueel de optionele gimbal en camera en het onderstel onderaan het toestel monteren.

De camera heeft een resolutie van 12 Megapixel en kan opnemen in Full HD (1920 x 1080) aan 30 frames per seconde. De foto’s worden bewaard in JPG formaat (3000×4000 pixels) op een micro SD kaart die je makkelijk in de quadcopter plugt.

In deze video zien we een kleine demonstratie van wat deze miniquad allemaal kan.

De bijgeleverde controller heeft een bereik van 1 km en de live videoverbinding heeft een resolutie van 480 pixels aan 25 fps. De latency van de videoverbinding is minder dan 200 ms. Je kan de beelden bekijken op een iphone of smartphone die je op de zender kan monteren.

De drone zal ook compleet geleverd worden met FPV bril voor een betere FPV ervaring.

De JYU Hornet is nog niet te koop maar wordt in maart verwacht, je kan hem nu al bestellen via Banggood:

De JYU Hornet S Racing komt op € 228.
DeJYU Hornet S Racing met camera en gimbal komt op € 383.
De JYU Hornet S Racing FPV versie komt op € 300.
De JYU Hornet S Racing FPV versie met bril zal op €419 komen.

2 reacties op “JYU Hornet S Racing, sneller dan een Ferrari

  1. Hallo,kan je met de JYU Hornet s ook met Altitude Hold vliegen of alleen stil Hooveren? zo niet is het dan aan te raden voor een beginner?….in het intro filmpie adviseren ze beginers alleen in mode 1 te vliegen ,maar als je niet met Altitude Hold kan vliegen is dat dan niet te moeilijk?of heeft deze een ander systeem voor beginners waardoor t makkelijk is in mode 1.ik heb tot nu toe alleen een Syma x11c en ben toch wel geschrokken van hoe moeilijk het is om te vliegen vooral om een Steady hoogte te houden(en tegelijk vliegen)en dan is de lol er snel vanaf jammer genoeg

Comments are closed.