Live Love Libanon scoort met drone video

Vijf maanden lang heeft Christian Ghammachi van TwoWheelsAcross Libanon vanuit de lucht gefilmd in opdracht van het Libanese Ministerie van Toerisme. De video werd eergisteren gepubliceerd door Live Love Lebanon en ging onmiddelijk viraal met meer dan een half miljoen views in de eerste 24 uur.

De video toont mooie stadsdelen van Beiroet, filmt op locaties in Zuid Libanon, Bekaa, Baalbek en ook in Noord Libanon. De muziek werd verzorgd door Karim Khneisser.

Voor de maker was het belangrijk om Libanon positief te belichten en te tonen aan de wereld dat er nog altijd een wil is op vooruitgang in het land. Je ziet dan ook unieke beelden van festivals, van de hoofdstad en van het mooie culturele erfgoed.

Voor deze video kreeg Christian de steun en de hulp van de Ministeries van Defensie, de Ministeries van Cultuur en Toerisme, de Libanese luchtmacht en zelfs van het Libanese leger.