Schitterende drone video Miami 4K

Aerial VP is een bedrijf uit New York dat zich specialiseert in het maken van professionele luchtfotografie van op lage hoogtes.

Het team van professionals aanvaardt opdrachten in de cinematografie en fotografie, maakt opnames voor vastgoedprojecten, en kan ook aan inspectie en 3D mapping doen voor bouwprojecten of toepassingen in de landbouw.

Materiaal

Voor de luchtopnames maakt het bedrijf gebruik van de professionele drones van de Chinese dronefabrikant DJI.

De professionele middelgrote DJI S900 drone kan verschillende cameraplatformen de lucht insturen, waaronder de befaamde Sony A7R II en de Panasonic Lumix GH4.

Daarnaast beschikt het bedrijf ook over de DJI Inspire 1 Pro met de professionele DJI X5 camera, maar ook de DJI F550 Flamewheel kan worden ingezet.

Die is voorzien van een GoPro 4 Hero Black 4K camera waarvan de lens werd aangepast zodat er geen fish-eye effect in voorkomt.

Artistiek talent

Eigenaar Joshua White kan zijn grote passie met zijn beroep verenigen. Joshua heeft dan ook al meer dan 8 jaar ervaring met het maken en besturen van RC helikopters en drones Hij kan zijn goed getrainde vliegkunsten aanwenden voor zijn artistieke talent.

Het leverde hem al opdrachten op voor de befaamde televisienetwerken CBS, NBC en Discovery Channel.

Bekijk dus zeker deze aerial video van Miami by drone, met ook een aantal fantastische avondshots! Je ziet downtown Miami, American Airlines Arena en de magnifieke skyline van de stad.

Bezoek de website van Aerial VP op http://aerialvp.com/