EXPORT

Een aantal webwinkels richten zich specifiek op verkoop aan fabrieksprijzen aan de Europese consument.

1. AMAZON.DE

logoamazon

Wie een snelle levertermijn verkiest kan op Amazon.de al heel wat vinden. Via amazon kan je de meeste populaire micro-drones en professionele drones bestellen.

Je bestelt via een winkel in Duitsland die verbonden is met Amazon, en Amazon handelt de betaling en verzending af. De levertermijn voor België bedraagt tussen de 2 werkdagen en 2 weken, afhankelijk van de winkel.

Bezoek de afdeling quadcopters op http://www.amazon.de

2. BANG GOOD

logo

Wie goedkoop de nieuwste drones wil uitproberen moet bij Banggood zijn, de grootste online winkel op drone gebied ,en al jarenlang expert in alles wat met de RC hobby te maken heeft.

Deze bekende webwinkel is dé referentie op het gebied van RC toys, quadcopters, drones en spare-parts, en exporteert de nieuwste drones, gadgets en electronica rechtstreeks vanuit Hong Kong.

Er zijn altijd vele aanbiedingen actief en vaak hebben zij een model als eerste en enige al te koop. Ook kan je via Pre-Order gigantische korting krijgen op binnenkort te introduceren modellen.

Banggood levert via Express shipping binnen een week, en via gratis verzending binnen 10 – 14 werkdagen naar België.

Bezoek de website op http://www.banggood.com

3. Tmart (NL)

logo

Online store die rechtstreeks via dropship uit Hong Kong of via een magazijn in de Verenigde Staten de allernieuwste drones aanbiedt met gratis verzending!

Bezoek de ruime keuze aan quadcopters op http://nl.tmart.com